Αρχική σελίδα I Όροι και Προϋποθέσεις I Η δική μας αντίληψη I Συχνές Ερωτήσεις I Επαφή
concept

Σχετικά με μας

Elastikaemporiki.gr είναι ο αποκλειστικός ηλεκτρονικό κατάστημα από Delticom AG για τα εργαστήρια, οι λιανοπωλητές, οι χονδρέμποροι και οι συναρμολογητές ελαστικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων στην Ελληνική αγορά.

Delticom, στην Ευρώπη είναι ο μεγαλύτερος έμπορος ελαστικών στο διαδίκτυο, ιδρύθηκε το 1999 στο Ανόβερο. Η εταιρεία προμηθεύει, ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες, πάνω από 100 ηλεκτρονικά καταστήματα σε 42 χώρες με μια απαράμιλλη ευρεία γκάμα ελαστικών για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ημιφορτηγά, φορτηγά, λεωφορεία, καθώς και ειδικά ελαστικά και πλήρη σετ τροχών (προ-τοποθετημένα ελαστικά σε ζάντες) , επιλεγμένα ανταλλακτικά και αξεσουάρ, λάδι κινητήρα και μπαταρίες.

Επωφεληθείτε από ευνοϊκή μας B2B αγοραστική όρους, και την εκ νέου θέση τον εαυτό σας, τόσο στο εμπόριο ελαστικών, καθώς και τα εξαρτήματα και στον συνεργείο τομέα.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά ελαστικών οποία περιλαμβάνει όλες της μάρκες και μεγέθη - τα πάντα, για μικρά αυτοκίνητα, SUV ή αυτοκίνητα αντίκες - θα βρείτε πάντα τα σωστά ελαστικά σε εξαιρετικές τιμές.

Ως εμπόριο πελάτημπορείτε να επωφεληθείτε από:

Η γκάμα προϊόντων που προσφέρονται από elastikaemporiki.gr περιλαμβάνει:


Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος
στην δική μας σειρά για ελαστικά αυτοκινήτου περιλαμβάνουν:

 

Εκπτώσεις για μεγάλες παραγγελίες

Αν σας ενδιαφέρει την αγορά μεγάλες ποσότητες (100 τεμάχια και πάνω), στείλτε ένα email στο elastikaemporiki@delti.com, δηλώνοντας τις απαιτήσεις σας. Εμείς θα ελέγξουμε στη συνέχεια το ερώτημά σας αμέσως και τα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τυχόν ειδικούς όρους χονδρικής.

Σύστημα παραγγελιών μας είναι πολύ σαφής και παραθέτει τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί ακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Το έμπειρο ελαστικών επαγγελματιών.

Elastikaemporiki.gr είναι ανοιχτό 24 ώρες, κάθε μέρα της εβδομάδας. Η ομάδα εξυπηρέτησης μας, είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο για να σας απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, από 7,00 έως 22,00. Έχουμε ειδικά επιλεγμένα ομάδες B2B, οι οποίοι επικεντρώνονται ειδικά στις ανάγκες του εμπόριο των πελατών μας. Το προσωπικό μας ενημερώνονται τακτικά από ειδικούς, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα την αρμόδια βοήθεια που χρειάζεστε.

Η ταχύτητα είναι τα πάντα: από το δίχτυ στο δρόμο.

Κάνουμε τη ζωή σας εύκολη - μπορούμε να παραδώσουμε στη διεύθυνση που θέλετε. Και μάλιστα γρήγορα. Έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση των εποχιακών αιχμών, κρατάμε μια τεράστια γκάμα ελαστικών σε απόθεμα στις αποθήκες μας.

Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις.

Σε γενικές γραμμές όλα τα ελαστικά στην προσφορά στα καταστήματά μας είναι διαθέσιμα. Μέσος όρος παράδοσης είναι 2-4 ημέρες, αν και το 95% του συνόλου των παραγγελιών παραδίδονται μέσα σε 48 ώρες.

Πώς μπορώ να γίνω ένα εμπορικό πελάτη του elastikaemporiki.gr;

Delticom AG - ενεργό σε όλο τον κόσμο

Έχουμε B2B / Εμπόριο καταστήματα στις ακόλουθες χώρες. Αν θα θέλατε μια παράδοση σε μία από αυτές τις χώρες, θα ήθελα να σας ζητήσω να δώσετε την παραγγελία σας μέσω καταστήματος της χώρας? Θα ισχύουν οι αντίστοιχοι όροι παράδοσης και πληρωμής.

 

Εγγραφείτε τώρα!


AT BE BG CH CZ DE DK EE ES FI FR GR HR HU IE IT LT LU LV NL NO PL PT RO RS SE SI SK UK
I Αρχική σελίδα I Όροι και Προϋποθέσεις I Συχνές Ερωτήσεις I Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών I Η πολιτική επιστροφής προϊόντων I Τρόπος πληρωμής I Επαφή I
© 2001-2017 Delticom AG - elastikaemporiki.gr - 18.02.2017 13:32