Προβλήματα

Προβλήματα κατά τη σύνδεση με elastikaemporiki.gr;

Παρακάτω αναφέρονται τα πιο κοινά προβλήματα (και λύσεις). Για περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε στείλτε email elastikaemporiki@delti.com. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για να απαντήσουμε σύντομα.

1. Είστε νέος χρήστης;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση τις απαγορευμένες σελίδες του πωλητή, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας. Κάντε κλικ στο "Αρχική σελίδα" και στη συνέχεια "Εγγραφείτε εδώ". Παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα εγγραφής και θα λάβετε elastikaemporiki.gr πελατών ID και τον κωδικό σας.

2. Έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας;

Για να συνδεθείτε στο elastikaemporiki.gr , παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό σας ακριβώς όπως σας το έστειλε. Ο κωδικός πρόσβασης είναι η διάκριση πεζών-κεφαλαίων και δεν περιλαμβάνουν τυχόν κενά ή ειδικούς χαρακτήρες. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας elastikaemporiki.gr, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα φαξ σε επιστολόχαρτο της εταιρείας που δείχνει το όνομα της εταιρείας και τη διεύθυνσή σας, και θα σας στέλνουμε με φαξ ένα νέο κωδικό πρόσβασης.

3. Έχετε ξεχάσει το elastikaemporiki.gr αναγνωριστικό σας ID;

Για να συνδεθείτε στο elastikaemporiki.gr, θα πρέπει να εισάγετε το αναγνωριστικό πελάτη σας ID ακριβώς όπως σας το έστειλε. Το ID είναι διάκριση πεζών-κεφαλαίων και δεν περιλαμβάνουν τυχόν κενά ή ειδικούς χαρακτήρες. Αν έχετε ξεχάσει elastikaemporiki.gr ID σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα φαξ σε επιστολόχαρτο της εταιρείας που δείχνει το όνομα της εταιρείας και τη διεύθυνσή σας και θα σας στείλουμε με φαξ ένα νέο ID.

Εγγραφείτε τώρα!
AROprobleme
© 2001-2024 Delticom AG - elastikaemporiki.gr - swebc15