Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις ως ανά 5 του Απριλίου, 2007

§ 1 Σύναψη σύμβασης/Διαδικασία παραγγελίας

Μέσα από τη διαδικτυακή μας πύλη έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα εκεί αναρτημένα προϊόντα μέσω της διαδικτυακής φόρμας ή μέσω φαξ ή τηλεφώνου. Εφόσον έχετε καταχωρήσει τα απαιτούμενα στοιχεία στη διαδικασία ανάθεσης παραγγελιών και αποστείλετε την παραγγελία αυτή, μας καταθέτετε μια δεσμευτική προσφορά. Παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, φαξ ή διαδίκτυο αποκτούν την ίδια νομική ισχύ. Με την παραγγελία δηλώνετε δεσμευτικά την αποδοχή των παρόντων γενικών όρων και την πρόθεση να αποκτήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Η παραλαβή της παραγγελίας σας επιβεβαιώνεται με τη βεβαίωση παραλαβής\x{0387} η βεβαίωση παραλαβής δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας. Η σύμβαση τίθεται σε ισχύ μέσω της παραλαβής των προϊόντων με τη δική σας έγκριση, το αργότερο όμως μετά τη λήξη της προθεσμίας επιστροφών διάρκειας 14 ημερών.

§ 2 Γενικοί όροι παράδοσης και πληρωμές

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα έξοδα για τη συσκευασία και η αποστολή καθώς και τους όρους πληρωμής, παρακαλώ, παραπέμπουν στις προϋποθέσεις παράδοσης και των πληρωμών της αντίστοιχης διαδικτυακής πύλης. Για παραδόσεις στο εξωτερικό, διατηρούμε το δικαίωμα ενδεχομένως να περιορίσει τις επιλογές πληρωμής.

§ 3 Πολιτική ακύρωσης

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη σύμβαση σας μέσα σε δύο εβδομάδεςχωρίς να παρέχουν τους λόγους σε γραπτή μορφή (π.χ. φαξ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Η περίοδος αρχίζει με την παραλαβή των εμπορευμάτων. Για τη διασφάλιση της περιόδου ανάκλησης για την αποστολή της ανάκλησης ή το αντικείμενο είναι επαρκής.

Η ανάκληση θα πρέπει να απευθύνεται στο:

E-mail: elastikaemporiki@delti.com ή

Διεύθυνση: Delticom OE S.R.L. , STR POPA ANCA, NR.3, Ap.P, 3000299 Timisoara, Ρουμανία

Εντός του πεδίου εφαρμογής της ανακοίνωσης σας ανάκλησης θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε οικειοθελώς σχετικά με το λόγο για την επιστροφή σας και εμείς θα συλλέγει τα άλλα κομμάτια των πληροφοριών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία της ανάκλησης σας. Για να μην υποστούν την όποια ενόχληση με την επιστροφή, θα παραλάβει τα εμπορεύματα από εσάς και θα σας επιστρέψουμε το ποσό που χρεώθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό που αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας. Έτσι δεν χρειάζεται να στείλετε οποιαδήποτε στοιχεία στο Κέντρο Διοίκησης στην Οξφόρδη (η δήλωση της διεύθυνσης που προβλέπει ο νόμος).

§ 4 Νομικές συνέπειες των ανακλήσεων

Σε περίπτωση ανάκλησης και οι δύο πλευρές είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν τις ληφθείσες παροχές και να επιστρέψουν τυχόν κέρδη από εκμεταλλεύσεις (πχ. τόκους). Αν το προϊόν που παραλάβατε επιστραφεί μερικώς ή σε ελαττωματική κατάσταση, θα πρέπει ενδεχομένως να γίνει η αντικατάσταση της αξίας. Αυτό δεν ισχύει για την παράδοση αγαθών, σε περίπτωση που η ελαττωματική κατάσταση των αγαθών οφείλεται αποκλειστικά στον έλεγχό τους - όπως εάν αυτός θα είχε διενεργηθεί σε κάποιο κατάστημα. Εξάλλου μπορείτε να αποφύγετε την υποχρέωση αντικατάστασης της αξίας, εφόσον δεν κάνετε χρήση του προϊόντος ως ιδιοκτήτης και αποφύγετε οτιδήποτε θα επηρεάσει την αξία του. Τα προϊόντα, τα οποία είναι έτοιμα προς αποστολή, αλλά και αυτά που δεν είναι έτοιμα προς αποστολή θα παραλαμβάνονται από τον χώρο σας. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, εφόσον τα παραληφθέντα εμπορεύματα ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν παραγγελθεί, και εφόσον η τιμή των επιστρεφόμενων προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 40 - Ευρώ.

-Τέλος της Πολιτική Ακύρωσης-

§ 5 Η προσφορά μας για δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών

Επιθυμία μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι με όλες μας τις παραδόσεις. Επομένως μπορείτε να ακυρώσετε όλες τις παραγγελίες προϊόντων που παραλάβατε από εμάς εντός 14 ημερών.

Στην προσφορά μας για δυνατότητα επιστροφής δεν περιλαμβάνονται ωστόσο τα έξοδα αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι στις συμβάσεις με καταναλωτές που μετά τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας ανάκλησης ανακαλούνται, επιβάλλουμε μια ενιαία τιμή εξόδων αποστολής. Οι επιχειρηματίες κατά κανόνα αναλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Περισσότερες πληροφορίες, ιδιαίτερα για το ύψος των εξόδων αποστολής και για την προσφορά μας με δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερών, θα βρείτε στην εκάστοτε διαδικτυακή πύλη.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε τη δική μας συσκευασία μεταφοράς. Προστατεύετε τα εμπορεύματα από φθορές. Για την αποστολή τα ελαστικά θα πρέπει να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και να δεθούν ανά ζεύγος. Στα ζαντολάστιχα προστατέψτε την μπροστινή και πίσω πλευρά με άφθονο χαρτόνι και κολλητική ταινία. Για φθορές εξαιτίας μη ορθής χρήσης ή ελλιπούς συσκευασίας κατά την επιστροφή, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση επανορθωτικών απαιτήσεων. Οι εταιρίες μεταφοράς θα παραλαμβάνουν μόνο εμπορεύματα με επαρκή συσκευασία.

§ 6 Παρακράτηση ιδιοκτησιακά δικαιώματα

Διατηρούμε το δικαίωμα για όλα τα θέματα έχουμε παραδώσει μέχρι το σύνολο των απαιτήσεών μας εναντίον σας ή το πρόσωπο που αποδέχεται τα αγαθά έχουν εκπληρωθεί. Αυτό ισχύει επίσης για οποιεσδήποτε αξιώσεις να υποστεί στο μέλλον. Προκειμένου να επιβεβαιώσει την κράτησή μας ιδιοκτησιακά δικαιώματα έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσει την άμεση παράδοση των προϊόντων που υπάγονται στον αποκλεισμό όλων των δικαιωμάτων παρακράτησης, εκτός και αν είναι νομικά εξακριβωθεί υπάρχουν ή δεν αμφισβητείται τις ανταγωγές.

§ 7 Ευθύνη για ελαττώματα των διαδικτυακών μας πυλών

Κάθε αντίστοιχη ιστοσελίδα διατηρείται σε εγκεκριμένο σχεδιασμό μας. Δεν εγγυόμαστε ότι οι διαδικτυακές πύλες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και ότι είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή χωρίς διακοπή, έγκαιρη, ασφαλή και χωρίς ελαττώματα. Η χρήση της διαδικτυακών πυλών γίνεται με δική σας ευθύνη, ιδίως, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση των διαδικτυακών πυλών και για την ορθότητα των πληροφοριών που λαμβάνονται στο πλαίσιο του πεδίου εφαρμογής της διαδικτυακές πύλες .

 

§ 8 Προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα κείμενα, εικόνες, ήχοι, γραφικά, κινούμενες εικόνες και βίντεο, καθώς και τις ρυθμίσεις τους στις ιστοσελίδες μας υπόκεινται στη νομοθεσία σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων συναφών δικαιωμάτων. Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορεί να αντιγραφεί, διανεμηθεί, να αλλάξουν ή διατίθενται σε τρίτους. Μερικές από τις ιστοσελίδες μας περιλαμβάνουν επίσης εικόνες, οι οποίες υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά όλα τα εμπορικά σήματα στην ιστοσελίδα μας προστατεύονται. Στις ιστοσελίδες μας δεν χορηγείται άδεια για τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή την πνευματική ιδιοκτησία τρίτων.

§ 9 Υποχρεώσεις σχετικά με τις πληροφορίες

Κατά την εγγραφή θα πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση σας και τα προσωπικά στοιχεία? θα εξοικονομήσουμε αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για τη διαδικασία της παραγγελίας. Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σας κατά την παραγγελία ή αργότερα στο "Οι παραγγελίες μου" ή "Επικοινωνία" (ανάλογα με τη διαδικτυακή πύλη). Μετά την εγγραφή θα λάβετε έναν κωδικό πρόσβασης και ένα αναγνωριστικό για το λογαριασμό σας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης και ο λογαριασμός δεν διατίθενται σε τρίτους. Είστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουν Delticom αμέσως για οποιαδήποτε κακή χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας. Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη μπορεί να ακυρώσει το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς αιτιολογία. Σε μια τέτοια περίπτωση Delticom θα απενεργοποιήσει ή να διαγράψει το λογαριασμό σας και όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα.

§ 10 Επιλογή νομοθεσίας

Ισχύει μόνο η νομοθεσία της Ρουμανίας. Η εφαρμογή της τυποποιημένης Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών (Σύμβαση της Βιέννης, Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τις συμβάσεις για την διεθνή πώληση των εμπορευμάτων, όπως ανά 11 Απρίλη 1980) αποκλείονται.

Εγγραφείτε τώρα!
© 2001-2024 Delticom AG - elastikaemporiki.gr - 15.06.2024 13:32